Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona sluit pikante ruildeal: Alexis Sánchez in plaats van Luuk de Jong'

Laatste update:

Het vertrek van De Jong uit Barcelona hangt al langer in de lucht, aangezien Xavi alleen bij hoge nood een beroep doet op de centrumspits. De trainer van Barça moet volgens Sport zijn jawoord nog geven aan de deal met Inter. De Jong stond zondag tegen Osasuna (2-2) bij afwezigheid van de geblesseerde Memphis Depay de hele wedstrijd in het veld bij Barça, maar kon geen indruk maken. Behoudens een korte invalbeurt tegen Real Betis (0-1 verlies) kreeg hij verder geen speelminuten onder Xavi.

Voor Barcelona zou Sánchez een welkome versterking zijn. De 32-jarige Chileen moet het bij Inter stellen met een reserverol, al is hij onder Simone Inzaghi wel een regelmatige invaller. Sánchez staat dit seizoen op veertien officiële duels, waarvan hij twaalf keer vanaf de bank kwam, en produceerde daarin twee goals en drie assists. Sánchez speelde vanaf 2011 al drie seizoenen voor Barcelona en staat op 141 wedstrijden (46 treffers en 37 assists) voor de Spaanse grootmacht.

Het wemelt in Catalonië sowieso van de geruchten rond De Jong, want Mundo Deportivo voegt toe dat ook Fenerbahçe in de markt is voor de voormalig PSV'er. In Istanbul zou De Jong moeten gaan concurreren met Serdar Dursun. Barcelona betaalde zelf een half miljoen euro aan Sevilla om de 38-voudig Oranje-international een seizoen te huren. Inmiddels is de kans dus levensgroot dat het huwelijk na een mislukt half jaar alweer wordt afgebroken.

Meer nieuws

Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
0
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
1
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
4
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
6
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties