Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona smeekt opnieuw om vertrek na aanbiedingen uit Engeland

Laatste update:

Barcelona deed er alles aan om afgelopen zomer van de 27-jarige centrumverdediger af te komen, maar slaagde daar niet in. Na een ontmoeting met president Joan Laporta stemde Umtiti in met een loonsverlaging in een ultieme poging te slagen bij Barça. De verdediger kwam dit seizoen onder de inmiddels vertrokken Ronald Koeman echter nog geen minuut in actie. De laatste keer dat hij tijdens een officiële wedstrijd binnen de lijnen stond was op 22 mei tegen Eibar. In totaal kwam de mandekker afgelopen seizoen slechts zestien keer in actie in alle competities.

Volgens Barcelona is de maand november dan ook cruciaal om een vertrek te bewerkstelligen. Volgens Spaanse media heeft Umtiti enkele aanbiedingen uit de Premier League op zak, zij het niet van topclubs. Ook clubs in Frankrijk en Turkije zien de wereldkampioen van 2018 graag komen. Afgelopen zomer had Umtiti, die nog een contract heeft tot komende zomer, ook al de mogelijkheid om te vertrekken bij Barcelona, maar sloeg hij aanbiedingen van AS Roma, OGC Nice en AS Monaco af, iets wat hem niet in dank werd afgenomen door de fans van Barcelona.

Die hielden Umtiti ervoor verantwoordelijk dat Lionel Messi uiteindelijk bij de club is vertrokken. De centrumverdediger kampte na het WK in 2018 met een slepende knieblessure, die hem lange tijd aan de kant hield, waarna in Barcelona twijfels bleven bestaan over zijn fitheid. Supporters besloten Umtiti, die altijd heeft beweerd volledig fit te zijn, daarop uit te fluiten. De Fransman speelde tot dusver 132 keer voor de club, nadat hij in 2016 voor maximaal dertig miljoen euro werd overgenomen van Olympique Lyon.

Wat is de beste competitie voor Samuel Umtiti?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
61
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
11
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties