Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona sprankelt: Frenkie de Jong eindstation van ongelooflijk doelpunt

Laatste update:

Xavi voerde de nodige wijzingen door, bijvoorbeeld door schorsingen van Gerard Piqué en Daniel Alves. Sergiño Dest speelde als rechtsback, Sergio Busquets kwam op het middenveld terug, terwijl Pedri verrassend op de bank begon. Frenkie de Jong behield zijn basisplaats en vond een voorhoede voor zich bestaande uit Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang en Ousmane Dembélé. Valencia moest Jasper Cillessen nog altijd missen door een kuitblessure: Giorgi Mamardashvili stond dus in het doel.

De zinderende eerste helft stond na een wat tam begin bol van hoogtepunten. In de 23ste minuut werd Aubameyang gelanceerd door een perfecte dieptebal van Jordi Alba, waarna de spits aannam en onberispelijk de kruising raakte: 0-1. Nog mooier was negen minuten later de aanval die leidde tot de intikker van Frenkie de Jong, die kon profiteren van een lage voorzet van Ousmane Dembélé.

Barcelona ging door en maakte zeven minuten voor rust 0-3 via Aubameyang, die een makkelijke intikker geboden kreeg dankzij een scherpe lage voorzet van Gavi. Carlos Soler dacht Valencia drie minuten later aan een aansluitingstreffer te helpen met een heerlijke halve omhaal, maar de treffer werd na een VAR-ingreep afgekeurd. De bal bleek in aanloop nét over de lijn te zijn geweest, zo oordeelde scheidsrechter Carlos del Cerro althans.

Valencia bleef er in geloven en Soler maakte in de 53ste minuut alsnog de 1-3. De spits kopte sterk binnen na een goede voorzet van Bryan Gil, die alle ruimte kreeg van Dest. Soler verzuimde vervolgens om ook de 2-3 binnen te schieten, waarna Barça het aan de overzijde afmaakte. Pedri, die koud in het veld stond op de plek van Frenkie de Jong, vuurde van 23 meter een krachtig schot af. Dat ging via de arm van de wegduikende Aubameyang binnen: 1-4. Laatstgenoemde had zelf ook nog kunnen scoren in de slotfase, maar kreeg de bal niet voorbij de alert reagerende Mamardashvili.

-

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties