Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona staat na vijf maanden al open voor transfer: 'Maar ik wil niet weg'

Laatste update:

Mina, die zondag het openingsdoelpunt maakte tijdens de 0-3 zege op Polen op het WK, staat in de belangstelling van Fenerbahçe en Borussia Dortmund. Barcelona staat open voor een transfer, omdat de club al aan het maximum aantal spelers van buiten de EU zit. Met Mina, Philippe Coutinho en Paulinho staat dat aantal op drie; als Mina vertrekt, wordt zijn plek overgenomen door Arthur van Grêmio.

Hoewel de Spanjaarden de voorkeur geven aan een definitieve transfer, behoort een verhuurperiode ook tot de mogelijkheden. Zelf heeft Mina, die nog vijf jaar vastligt, echter geen enkele intentie om te vertrekken. "Ik vind Barcelona het beste team ter wereld. Ik wil niet vertrekken en dat zal ik ook nooit willen", vertelt hij aan EFE. "Ik houd van de club, de stad, de mensen en de spelers hier. Ik voel altijd steun. Ik ben hier op mijn gemak: ik probeer me zoveel mogelijk te verbeteren."

Mina kwam sinds zijn transfer tot vijf wedstrijden in LaLiga voor Barcelona. In de laatste twee wedstrijden van het seizoen maakte hij de negentig minuten vol. De 23-jarige stopper zat tijdens het openingsduel met Japan op het WK de hele wedstrijd op de bank, maar kreeg tegen Polen wel het vertrouwen vanaf de aftrap.

Moet Barcelona afscheid nemen van Yerry Mina?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
17
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties