Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona stalt Ludovit Reis een jaar na zijn komst in Duitsland

Laatste update:

Zodoende komt er alweer snel een tijdelijk einde aan het dienstverband van de twintigjarige controleur in het Camp Nou. Reis werd een jaar geleden voor dik drie miljoen euro overgenomen van FC Groningen en deze transfersom kan door middel van een aantal bonussen nog oplopen tot zes miljoen.

Reis speelde zijn wedstrijden afgelopen seizoen namens Barcelona B op het derde Spaanse niveau. De international van Jong Oranje zat voor de Champions League-wedstrijden tegen Napoli en Bayern München wel tweemaal bij de selectie van de hoofdmacht, maar van een officieel debuut is het nog niet gekomen.

"Reis kan op alle posities op het middenveld uit de voeten en geeft onze selectie daardoor nog meer flexibiliteit. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al veel internationale ervaring, die hij opdeed bij zijn vorige clubs en bij de Nederlandse jeugdelftallen", reageert technisch directeur Benjamin Schmedes op de deal.

"We zijn blij dat we deze deal hebben kunnen afronden en danken de mensen die het voor het zeggen hebben bij Barcelona. Zij zijn er net als wij van overtuigd dat deze speler zijn positieve ontwikkeling een vervolg kan geven in Osnabrück en in de 2. Bundesliga." Reis' nieuwe werkgever bezet momenteel de vierde plek, na een zege en twee gelijke spelen in de eerst drie wedstrijden.

Een goede stap voor Ludovit Reis?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties