Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona steeds verder in het nauw: Gavi dreigt gratis te vertrekken

Laatste update:

Barcelona bevestigde in september na lange onderhandelingen het contract van Gavi te hebben opengebroken. De groeibriljant tekende tot medio 2026, met inbegrip van een ontsnappingsclausule van een miljard euro. LaLiga weigerde echter het contract goed te keuren, omdat Barcelona met Gavi's nieuwe salaris boven het salarisplafond van de competitie uit zou komen. De Catalanen gingen met succes in beroep, maar blijken nu een vormfout te hebben gemaakt.

Volgens LaLiga, zo schrijven onder meer Relevo en Marca, heeft Barcelona het beroep namelijk een dag te laat aangetekend. Het jeugdcontract van Gavi zou daardoor weer actief geworden zijn, dat medio 2023 afloopt. Technisch gezien kan de Kopa Trophy-winnaar dus gratis vertrekken komende zomer. Barcelona ontkent echter stellig dat het een fout heeft gemaakt. Bronnen binnen de club vertellen ESPN dat de beslissing van de rechtbank 'niet definitief is' en 'dat Gavi's registratie tot dat moment niet teruggedraaid wordt'.

Mocht het verhaal van LaLiga waar blijken, wordt het een ingewikkeld karwei voor Barcelona om Gavi te behouden. Volgens Javier Tebas, voorzitter van de competitie, moet de club het salarishuis met minimaal 200 miljoen euro verkleinen om komende zomer spelers in te kunnen schrijven. Barça-president Joan Laporta trok zich echter maar weinig aan van Tebas' woorden en zei onlangs nog een rechtsback en een aanvaller te willen halen.

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
50
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
4
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties