Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona stelt enorm teleur in oefenduel met vierdedivisionist

Laatste update:

Bij Barcelona waren de spelers die nog in actie kwamen tijdens afgelopen interlandperiode nog niet van de partij. Onder meer Frenkie de Jong en Memphis Depay kwam niet in actie, daar zij afgelopen maandag pas de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen zijn. Verder ontbraken ook onder anderen Sergio Busquets, Jordi Alba en Gerard Piqué. Sergiño Dest was wel aanwezig en kon rekenen op een basisplek. Daarnaast maakte zomeraanwinst Franck Kessié zijn debuut in het shirt van Barcelona.

De eerste grote kans van de wedstrijd werd genoteerd door Aubameyang, die in de twintigste speelminuut uit een voorzet van Kessié op de lat kopte. Bij de volgende poging van de spits was het wél raak. Doelman Marc-André ter Stegen had een verre uittrap in huis waarmee hij Aubameyang op zijn wenken bediende. Met slechts één balaanraking slaagde laatstgenoemde erin om doelman Albert Batalla te verschalken: 0-1. Hoewel de ploeg van Xavi de bovenliggende partij bleef, kon men niet voorkomen dat Olot de stand op slag van rust gelijktrok.

Mika Mármol ging in het eigen zestienmetergebied in de fout met een overtreding op Jordi Manzano, waardoor Olot een strafschop toegekend kreeg. Eloi Amagat schoot op overtuigende wijze de 1-1 binnen. In het tweede bedrijf trad Barcelona aan met een team dat op negen plekken gewijzigd was. Hoewel de bezoekers nadrukkelijk op zoek gingen naar de 1-2, werd die niet meer gevonden. Zo verzuimde Pedri oog in oog met Batalla te scoren, terwijl Àlex Valle van dichtbij de paal trof.

Vriendschappelijke wedstrijden
UE Olot
1 - 1
FC Barcelona

Meer nieuws

Gemeente legt FC Utrecht 'unieke' straf op na 'enorme geweldsuitbarsting'
23
Drastische aanpak voetbalfans op komst: Frank Paauw is de nieuwe voorzitter KNVB
75
'De Roon teleurstellend afwezig, ja. Voor mij wel meer kans om het EK te halen'
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
België onthult EK-selectie met creatieve speurtocht: zeker 5 namen zijn gevonden
2
Beoogd opvolger Ten Hag tekent nieuw contract en valt af als optie voor Man Utd
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties