Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona stelt maximumbedrag vast voor Robert Lewandowski

Laatste update:

Het aantrekken van Lewandowski heeft de hoogste prioriteit voor de clubleiding van Barcelona. De club heeft vastgesteld dat er behoefte is aan een speler die garant staat voor cijfers na het vertrek van Lionel Messi. Om opnieuw mee te kunnen doen om de prijzen is het van groot belang dat er een speler wordt aangetrokken die soortgelijke cijfers kan overleggen, zo klinkt het. Ondanks het feit dat Lewandowski in augustus de 34 jaar aantikt, zijn ze er in Camp Nou van overtuigd dat de aanvalsleider nog altijd in staat is om de komende drie jaar voor de nodige doelpunten te zorgen. Sinds Lewandowski de dertig jaar is gepasseerd slaagde hij er elk seizoen in om gemiddeld meer dan één doelpunt per wedstrijd te maken.

Spaanse media stellen dat Barcelona er alles aan gaat doen om Lewandowski in te lijven. Anderzijds heeft de Catalaanse grootmacht duidelijke grenzen, daar het contract van de spits volgend jaar zomer afloopt en hij met zijn 33 jaar geen jonkie meer is. Daarnaast staat de erbarmelijke financiële situatie geen grote uitgaven toe, integendeel. De club is niet van plan om meer dan 35 miljoen euro uit te geven en mikt op een bedrag van rond de 30 miljoen. Indien Bayern weigert om Lewandowski te laten gaan of meer dan dertig miljoen euro eist, is Barcelona naar verluidt bereid om maximaal vijf miljoen euro meer uit te trekken.

'Barcelona krijgt in de strijd om Lewandowski concurrentie van zwaargewicht'

Volgens GOAL is Chelsea een belangrijke kaper op de kust in de strijd om Robert Lewandowski.Lees artikel

Mundo Deportivo schrijft dat Lewandowski zijn wil om naar Barcelona te vertrekken kracht bijzet door in te stemmen met een salarisverlaging. Bronnen dicht bij de onderhandelingen zeggen dat de spits netto zes miljoen euro per jaar moet inleveren. Lewandowski strijkt momenteel bij Bayern 22 miljoen euro bruto op per jaar. Met het gebaar van Lewandowski, plus zijn uitspraken weg te willen bij Bayern, rekent Barcelona zich rijk. "Het is heel goed mogelijk dat dit mijn laatste wedstrijd voor Bayern was. Ik kan het niet met honderd procent zekerheid zeggen, maar waarschijnlijk vertrek ik", zei de Pool na afloop van de wedstrijd tegen VfL Wolfsburg (2-2).

Het Duitse Sport1 claimde afgelopen zaterdag al dat Barcelona een mondeling akkoord had bereikt met Lewandowski over een driejarige overeenkomst. De cijfers van de spits zijn duizelingwekkend te noemen. In het seizoen 2019/20 kwam de teller uit op 55 doelpunten in 47 wedstrijden, vorig jaar kwam Lewandowski tot 48 doelpunten in 40 wedstrijden. Dit seizoen was hij goed voor 50 treffers in 46 optredens. De prestaties van Lewandowski hebben ertoe geleid dat zijn naam de voorbije jaren veelvuldig voorbij is gekomen in de strijd om de Gouden Bal. In 2020 zag hij de individuele prijs echter niet uitgereikt worden in verband met de coronapandemie. Afgelopen jaargang ging de titel naar Lionel Messi.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties