Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona streept Haaland en Lewandowski door en werkt aan plan-C'

Laatste update:

Volgens Marca hebben directeuren Mateu Alemany en Jordi Cruijff al contact gehad met Federico Pastorello, de zaakwaarnemer van Lukaku, om de mogelijkheden te bespreken. De eventuele komst van de Belgische spits ligt wel gecompliceerd, zo klinkt het vanuit Spanje. Chelsea betaalde vorig jaar 115 miljoen euro voor de aanvaller. De vraagprijs lijkt nu lager te liggen, maar het is nog steeds de vraag of Barcelona in staat is om een fors bedrag neer te leggen voor Lukaku. Voorzitter Joan Laporta werkt achter de schermen hard aan het vergroten van het transferbudget.

De van Internazionale afkomstige Lukaku keerde vorig jaar terug bij Chelsea, waar hij onder Thomas Tuchel geen vaste plaats heeft weten te veroveren. Hij kwam tot dusver tot slechts vijf keer in de Premier League en in de afgelopen twee maanden was de spits geregeld bankzitter. Barcelona hoopt te kunnen profiteren van de situatie bij Chelsea, waar men ook bezig is met nieuwe eigenaren. Lukaku ligt op Stamford Bridge vast tot medio 2026. De ongelukkige aanvaller werd onlangs door GOAL in verband gebracht met een pikante transfer richting AC Milan.

Barcelona legt zich volgens diverse Spaanse media neer bij het feit dat Haaland Borussia waarschijnlijk inruilt voor Manchester City en Real Madrid, clubs die financieel meer te bieden hebben. Lewandowski mag niet zomaar vertrekken bij Bayern München, waar zijn contract volgend jaar zomer afloopt. De topschutter wil zelf niet verlengen en in de tussentijd kijkt Bayern naar een geschikte opvolger.

Denk jij dat Romelu Lukaku bij Barcelona past?

Meer nieuws

Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
1
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
32
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
17
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties