Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona strikt vijfde aankoop en tilt transferuitgaven over 100 miljoen heen'

Laatste update:

De Catalaanse grootmacht betaalt nu nog eens 3,5 miljoen euro, waardoor de definitieve transfersom op 4,5 miljoen euro komt te liggen. Volgens bovengenoemd medium zijn alle betrokken partijen maandag tot een akkoord gekomen, twee dagen voordat de koopoptie zou komen te vervallen. Het contract van Maia, die vijf jaar geleden terechtkwam in de jeugdopleiding van São Paulo, liep nog twee jaar door. Hij beleefde met namen in 2018 een topjaar met 30 doelpunten in 36 wedstrijden, wat hem destijds de titel van clubtopscorer opleverde.

Met de komst van Maia komen de transferuitgaven van Barcelona voor komend seizoen op 107,5 miljoen euro te liggen. In een eerder stadium werden Miralem Pjanic (Juventus, zestig miljoen euro), Trincão (Sporting Braga, 31 miljoen euro), Matheus Fernandes (Palmeiras, zeven miljoen euro) en Pedri (Las Palmas, vijf miljoen euro) naar het Camp Nou gehaald. Met de verkoop van Arthur Melo, die verdergaat bij Juventus, wist de nummer twee in LaLiga 72 miljoen euro op te halen.

Voorzitter Josep Maria Bartomeu zette maandag in een interview met TV3 hoogstpersoonlijk een streep door de komst van Lautaro Martínez naar Barcelona. Tijdens de coronacrisis is het niet mogelijk om een transfer voor tientallen miljoenen af te sluiten zo klonk het. De Argentijnse aanvaller had tot 7 juli een ontsnappingsclausule van 111 miljoen euro in zijn contract staan. Martínez praat momenteel met Internazionale over een nieuw en verbeterd contract.

Zie jij Gustavo Maia slagen bij Barcelona?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
4
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
21
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
11
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties