Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona-talent met nul interlands vergezelt Aboukhlal naar Afrika Cup

Laatste update:

Ezzalzouli maakte op 30 oktober tegen Alavés zijn debuut in het eerste elftal van Barcelona. Daarna verdween Ez Abde niet meer uit de basiself van trainer Xavi. Hij kwam vooralsnog tot zeven wedstrijden, waarin hij één keer scoorde. Het was genoeg voor een definitieve uitverkiezing voor de Leeuwen van de Atlas op de Afrika Cup, zo bleek donderdag tijdens de bekendmaking van de 25-koppige groep.

Linksback El Karouani is dit seizoen een belangrijke schakel in de basiself van NEC; Aboukhlal moet het voornamelijk doen met een reserverol bij AZ. In tegenstelling tot voormalig FC Utrecht- en Feyenoord-speler Amrabat blijft ex-Spartaan Abdou Harroui (Sassuolo) teleurgesteld in Italië achter. Harroui werd in september opgeroepen voor de WK-kwalificatieduels met Guinee-Bissau en Guinee, maar mocht daarin niet debuteren van Halilzodzic.

Dat Hakim Ziyech (Chelsea) en Noussair Mazraoui (Ajax) niet tot de selectie voor de Afrika Cup behoren, mag geen verrassing meer heten. De twee leven al een tijdje op gespannen voet met bondscoach Halilzodzic, die ze 'een gebrek aan discipline' verwijt. Het eerste duel van Marokko op de Afrika Cup vindt plaats op 10 januari, wanneer het land het opneemt tegen Ghana in Groep C.

Aboukhlal reageert op de website van AZ verheugd op zijn uitverkiezing. "Dit is echt top", zegt de aanvaller. "Een van je dromen als je jong bent is om voor je land uit te komen op grote toernooien. Ik ben er dus heel blij mee. In Kameroen spelen we eerst tegen Ghana en die wedstrijd is gelijk heel belangrijk. Ik denk dat we ver kunnen komen. In de kwalificatie hebben we alles gewonnen en we hebben een goed team. Hopelijk kunnen we dat waarmaken."

De volledige selectie:

Doel: Yassine Bounou (Sevilla), Monir El Kajoui (Hatayspor), Anas Zniti (Raja Casablanca)

Verdediging: Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain), Sofiane Alakouch (FC Metz), Souffian El Karouani (NEC), Adam Masina (Watford), Sofian Chakla (OH Leuven), Samy Mmaee (Ferencváros), Ghanem Saïss (Wolverhampton Wanderers), Nayef Aguerd (Stade Rennes)

Middenveld: Aymen Barkok (Eintracht Frankfurt), Sofyan Amrabat (Fiorentina), Fayçal Fajr (Sivasspor), Azzedine Ounahi (Angers), Ilias Chair (Queens Park Rangers), Imran Louza (Watford), Selim Amallah (Standard Luik)

Aanval: Munir El Haddadi (Sevilla), Zakaria Aboukhlal (AZ), Abde Ezzalzouli (Barcelona), Sofiane Boufal (Angers), Ryan Mmaee (Ferencváros), Youssef En-Nesyri (Sevilla), Ayoub El Kaabi (Hatayspor).

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
13
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
21
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
58

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties