Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona 'te afhankelijk': 'Dat is beschadigend, ze moeten oppassen'

Laatste update:

De voormalig aanvaller van Barcelona zegt dat er te veel gekeken wordt naar de Argentijnse sterspeler. "We weten allemaal hoe goed Messi is, maar Barcelona heeft ook andere geweldige spelers in de ploeg. Om constant afhankelijk te zijn van de doelpunten en assists van Messi: dat is beschadigend", wordt de Braziliaan geciteerd door Sport.

"Barcelona heeft andere spelers nodig die op de toppen van hun kunnen spelen en momenteel is dat niet het geval." Barcelona heeft al drie competitiewedstrijden op rij niet gewonnen en dat is genoeg reden om je zorgen te uiten, aldus Rivaldo. "De spelers en de trainer (Ernesto Valverde, red.) delen de verantwoordelijkheid voor het gebrek aan succes."

"De ploeg moet echt gaan oppassen. De Champions League is zelfs nog lastiger dan de Spaanse competitie en als je in eigen land al punten verliest, kan het slecht aflopen in Europa. Ik zie Barcelona dan ook niet als favoriet tegen Tottenham Hotspur. Barcelona is een sterk team, maar ze hebben al drie wedstrijden niet gewonnen! Ze spelen erg pover."

Verwacht jij dat Barcelona dit seizoen landskampioen wordt?

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
20
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
2
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
31
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties