Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona trekt conclusies over vicewereldkampioen na komst De Jong'

Laatste update:

Na het aantrekken van De Jong zou Rakitic wel eens het kind van de rekening kunnen gaan worden op het middenveld van Barcelona. Voorafgaand aan dit seizoen meldde Paris Saint-Germain zich met een monsterbod voor de middenvelder, die op het afgelopen WK zilver pakte met Kroatië. Barcelona stond wel open voor een transfer, maar Rakitic en trainer Erneste Valverde staken hier een stokje voor.

De vicewereldkampioen kon zijn salaris verdubbelen in de Franse hoofdstad, maar verkoos een langer verblijf in Spanje dus boven een overstap. Hij klopte inmiddels al meermaals aan om zijn contract te verlengen en op te waarderen, maar Barcelona heeft telkens laten weten zeker niet voor een salarisverhoging te willen gaan.

De club bevindt zich in een stevige positie, mede omdat het contract van de spelmaker tot 2021 loopt. Bovendien heeft de club al geanticipeerd op de toekomst met het aantrekken van De Jong en zou men openstaan voor verkoop. Barcelona zou een bedrag van rond de 65 miljoen euro verlangen voor Rakitic.

Doet Barcelona er goed aan om afscheid te nemen van Ivan Rakitic?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties