Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona verdedigt aankoop: 'Hij kan nog veel beter worden'

Laatste update:

De club sprak het vertrouwen in de speler uit door hem een vierjarig contract aan te bieden, waarmee af werd geweken van de gebruikelijke norm. Zubizarreta legt uit waarom. "Hij is een buitengewone voetballer. Ik praat niet over getallen, dat vind ik niet belangrijk. Het wordt gezegd dat een voetballer van dertig tegen het einde van zijn carrière loopt, maar vaak blijkt dat helemaal niet het geval te zijn. Zijn fysieke conditie is uitstekend."

"Jérémy is een speler die altijd op links heeft gespeeld en zich uitstekend heeft aangepast als centrale verdediger", vervolgt hij. "Hij heeft kracht en kwaliteit. We hebben niet slechts een goede stopper gehaald, maar ook een uitstekende voetballer, die nog veel beter kan worden." Barcelona betaalde eerder deze week twintig miljoen euro aan Valencia om de komst van Mathieu mogelijk te maken.

Vind jij Jérémy Mathieu een goede aankoop?

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
1
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
21
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
32
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties