Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona verdedigt komst van Luuk de Jong: 'Kijk naar het Dream Team'

Laatste update:

In voetbalminnend Spanje werden daags na het sluiten van de transfermarkt vraagtekens geplaatst bij de komst van De Jong, daar de aanvaller bij Sevilla al geen basiskracht was. Koeman werd op sociale media verweten dat hij alleen maar landgenoten wilde hebben. "Kijk naar het Dream Team", verwees Laporta in het programma Onze van Esport 3 naar het Barcelona van Johan Cruijff eind jaren tachtig en begin jaren negentig. "Toen had Cruijff ook een speler als Julio Salinas tot zijn beschikking."

"Ik sprak met Jordi Cruijff (lid van technisch secretariaat, red.) en hij herinnerde mij eraan dat zijn vader soms ook beslissingen nam die buiten zijn model of filosofie lagen. Dat deed Josep Guardiola ook", stelde Laporta in het televisieprogramma. "We hebben een aanvaller nodig die sterk in de lucht is. Ik denk dat het goed kan uitpakken. De Jong kon mij bekoren als ik hem zag spelen. Hij zet centrale verdedigers vast en zet goed druk. Memphis Depay was een schot in de roos van Koeman en De Jong zal dat ook zijn."

Laporta sprak ook over Koeman. "Hij heeft al mijn vertrouwen en al mijn respect", benadrukte de preses, die eerder deze zomer hoe dan ook probeerde om een trainerswissel door te voeren. "Dat heb ik voor alle trainers. Over de stijl van Cruijff valt niet te onderhandelen en het cruijffismo van Koeman is onbetwistbaar. Ik ben een voetbalman en in gesprek met de media heb ik off the record wel eens te veel gezegd, maar ik heb heel veel respect voor Koeman."

De samenwerking van Koeman en Barcelona loopt volgend jaar zomer ten einde. Er zijn voorlopig geen gesprekken over een langere samenwerking ingepland. "We hebben niet een datum geprikt. Ik heb alleen gezegd dat hij sterk in zijn schoenen moet staan, dat hij harde beslissingen niet moet schuwen. Ik houd niet van twijfelende trainers die nog maar een contract voor een jaar hebben. Ik heb ook gezegd dat we de mogelijkheden voor een nieuw contract gaan bekijken zodat hij zich sterker en gesteund kan voelen."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties