Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona vergeet De Jong en denkt aan Sloveens international'

Laatste update:

De krant SPORT schrijft dat de 27-jarige aanvallende middenvelder van RB Leipzig interessant is omdat hij ook in een controlerende rol kan spelen. De in Duitsland geboren Sloveen zou dus ook op de positie van Sergio Busquets kunnen acteren. Mocht Barcelona Kampl daadwerkelijk willen hebben, moet men wel haast maken.

De transfermarkt in LaLiga sluit volgende week en RB Leipzig heeft een goede onderhandelingspositie. Het contract van Kampl loopt bij die Roten Bullen immers nog tot de zomer van 2021 door. De 27-voudig international speelt sinds vorig jaar zomer voor de club van trainer Ralf Rangnick.

RB Leipzig nam Kampl voor twintig miljoen euro over van Bayer Leverkusen, nadat de technicus eerder voor onder meer Borussia Dortmund en Red Bull Salzburg had gevoetbald. Kampl kwam in Leipzig tot dusverre tot 41 wedstrijden. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en zes assists.

Is Kevin Kampl goed genoeg voor Barcelona?

Meer nieuws

VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
5
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties