Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona verwerpt openingsbod op Frenkie en komt met torenhoog tegenbod'

Laatste update:

De toekomst van De Jong bij Barcelona lijkt met de dag onzekerder te worden. Waar de Nederlander vaak aan heeft gegeven niet weg te willen uit Barcelona, lijken de Spanjaarden open te staan voor een vertrek. Trainer Xavi heeft vaak uitgesproken dat hij tevreden is over De Jong, maar zou om financiële redenen wellicht toch afscheid van hem moeten nemen. De voormalig Ajacied verdient veel geld bij Barcelona, dat met zijn vertrek veel ruimte vrij kan maken in het salarishuis. De Jong drukt met zijn jaarsalaris van naar verluidt twaalf miljoen euro flink op de begroting.

Volgens Marca zijn er ook twee sportieve redenen die een vertrek van De Jong naar United kunnen bespoedigen. Zo krijgt hij bij United dezelfde rol als bij het Nederlands elftal, een rol die hem naar eigen zeggen goed ligt en waar hij zich prettig in voelt. Daarnaast is Sergio Busquets bij Barcelona een concurrent voor De Jong, die hij er volgens het dagblad voorlopig niet uitspeelt. Xavi heeft enorm veel vertrouwen in Busquets en ziet in de Spanjaard nog steeds een belangrijke kracht in het Barcelona van de toekomst.

Mundo Deportivo meldde donderdag dat Ali Dursun volgende week een bezoek brengt aan Barcelona. De zaakwaarnemer van De Jong zal dan in gesprek gaan met de club om te kijken waar de toekomst van de lichtvoetige middenvelder ligt. De Spaanse krant meldt verder dat Xavi bereid is om De Jong te laten gaan, mits hij een waardige opvolger krijgt. Bernardo Silva van Manchester City wordt genoemd als mogelijk opvolger. De transfersom van zestig miljoen euro exclusief variabele bonussen van twintig miljoen komt dicht bij de transfersom van 75 miljoen euro in de buurt die Barcelona in 2019 aan Ajax betaalde. Vrijdag onthult ESPN dus dat Barça winst wil maken met de verkoop van De Jong.

Zie jij Frenkie de Jong alsnog naar Manchester United vertrekken?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties