Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona voldoet aan plicht en kruipt weer dichter naar Real toe

Laatste update:

Ondanks het enorme verschil op de ranglijst maakte Granada er in de eerste helft een gevecht van. Barcelona, dat de bal meestentijds in bezit had, vond in de eerste 25 minuten nauwelijks openingen in de hechte afweer van de thuisploeg. Met een goede schietkans voor Xavi kwam daar verandering in. De middenvelder mikte net over, maar kon wel juichen toen Ivan Rakitic nauwelijks twee minuten later de bal binnen schoot. De Kroaat profiteerde van uitermate zwak uitverdedigen van Cala, die de bal voor zijn voeten schoof. Rakitic hoefde vervolgens alleen nog maar in het lege doel te schieten.

Granada bleef ook daarna uitstekend meedoen en zocht meer en meer de aanval. Lange tijd wisten de gastheren Claudio Bravo echter niet op de proef te stellen, maar daar kwam in de laatste vijf minuten voor de pauze verandering in. Nadat Lass Bangoura een strafschop wilde na een valpartij in de zestien, moest de Chileense goalie een knappe safe uit de hoge hoed toveren om Javi Márquez het scoren te beletten. De middenvelder schoot laag en hard in, maar zag die inzet gekeerd worden door de sluitpost van Barcelona.

Het elftal van Luis Enrique leek vervolgens kort na rust meteen orde op zaken te stellen. Luis Suárez ging door waar hij dinsdag in Manchester gebleven was en werkte op aangeven van Rakitic snel de 0-2 binnen. Daarmee leken los Azulgrana op rozen te zitten, maar Granada bleef zich knap verweren. Marc Bartra voelde zich daardoor genoodzaakt om Bangoura nogmaals onderuit te werken in de zestien en dit keer ging de bal wel op de stip. Gran Rico maakte geen fout vanaf de stip en bracht daarmee de spanning weer terug in de wedstrijd.

Barcelona doorstond de druk van de thuisploeg echter moeiteloos en had in Lionel Messi wederom de man die de wedstrijd definitief in het slot gooide. Suárez omspeelde doelman Oier Olazábal en had de bal ook doodeenvoudig zelf binnen kunnen schuiven, maar de Uruguayaan koos ervoor om zijn ploeggenoot de derde treffer te gunnen. Messi hoefde het leer alleen nog maar binnen te schuiven. Messi kreeg daarna ook nog twee kansen op de 1-4, maar de Argentijn toonde zich niet helemaal scherp in de afronding en liet die gelegenheden liggen.

-

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
0
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
5
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties