Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona weet raad met matig Real Madrid in Clásico buiten Spanje

Laatste update:

Barcelona, met opnieuw Jasper Cillessen negentig minuten binnen de lijnen, stond na zeven minuten reeds met 0-2 voor tegen een Real Madrid dat op Cristiano Ronaldo en Toni Kroos na in de sterkste opstelling aantrad. In de derde minuut dribbelde Lionel Messi zich langs Luka Modric en zag hij hoe zijn van richting veranderde inzet achter Keylor Navas belandde: 0-1. Vier minuten later kreeg Ivan Rakitic de bal via Neymar en Luis Suárez en mikte hij het leer met een krachtig en laag schot eveneens achter Navas.

Real Madrid slaagde er tegen de verhouding in om de nadelige marge te verkleinen. Cillessen had geen antwoord op een krachtig schot van Mateo Kovacic in de vijftiende minuut: 1-2. Het team van Zidane wankelde enkele keren, na goede kansen voor Neymar (net naast) en Messi (redding Navas). Een counteraanval in de 36e minuut resulteerde in de gelijkmaker. Marco Asensio bezorgde de bal bij Kovacic, kreeg het leer weer terug en versloeg Cillessen koeltjes met een inzet in de korte hoek: 2-2.

Vijf minuten na de onderbreking zette Gerard Piqué reeds de eindstand op het scorebord. Na een vrije trap aan de linkerkant van Neymar lette geen enkele speler van Real op de verdediger, die de bal eenvoudig achter Navas werkte: 2-3. De Catalanen hielden de aartsrivaal daarna in de wedstrijd. Neymar schoot naast na goed voorbereidend werk van Messi, Navas redde op een inzet van Suárez en een inzet van Samuel Umtiti werd van de lijn gehaald. Cillessen werd echter ook aan het werk gezet. De Nederlander voorkwam met twee reddingen op dito pogingen van Isco dat Barcelona niet als winnaar van het veld stapte.

-
Wie gaat komend seizoen hoger eindigen in LaLiga?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties