Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona wil aankoop van 26 miljoen euro al na 360 minuten verkopen'

Laatste update:

Volgens de zaterdageditie van de sportkrant is de kans groot dat Neto door Barcelona op de transferlijst zal worden geplaatst, ook al werd hij nog geen jaar geleden aan het keepersgilde toegevoegd. Jasper Cillessen maakte voor 35 miljoen euro de overstap naar Valencia, terwijl de Braziliaanse sluitpost voor 26 miljoen euro de omgekeerde weg bewandelde. Afhankelijk van het behalen van sportieve doelstellingen kan Valencia nog eens 9 miljoen euro toucheren.

In navolging van Cillessen vertoeft ook Neto in de schaduw van Marc-André ter Stegen. De doelman, die in juli 31 jaar wordt, kwam niet verder dan vier optredens in de hoofdmacht: de laatste groepswedstrijd in de Champions League tegen Internazionale (1-2 winst), het competitieduel met Espanyol (2-2), de Super Copa-wedstrijd tegen Atlético Madrid (2-3 nederlaag) en het Copa del Rey-duel met UD Ibiza (1-2 winst). In de duels met Espanyol en Atlético ontbrak Ter Stegen vanwege blessureleed.

De financiële situatie van Barcelona én de stormachtige ontwikkeling van Iñaki Peña hebben ertoe geleid dat de club naar verluidt welwillend staat tegenover het vertrek van Neto. De Catalanen zouden een transfersom van vijftien miljoen euro nastreven. De 21-jarige Peña heeft daar een groot aandeel in. De jeugdinternational is de eerste doelman van Barcelona B en daarnaast de derde keeper van de hoofdmacht. Alle trainers binnen de gelederen van Barcelona zijn ervan overtuigd dat Peña de capaciteiten heeft om tweede en zelfs eerste doelman van los Azulgrana te worden.

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
5
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
15
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties