Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona wil Afellay en vijf collega's binnen enkele dagen weg hebben

Laatste update:

Van het zestal lijkt de 22-jarige Tello de enige voor wie op papier nog wel een plek is bij de club. Hij heeft nog een contract tot medio 2018 en was vorig seizoen goed voor twintig (!) invalbeurten in de Spaanse competitie. Tello zelf wil ook het liefst nog proberen te slagen bij Barcelona. Voor het restant van de groep liggen er geen nieuwe kansen meer bij Barça.

Het werd al eerder duidelijk dat aan Afellays periode in Spanje na drieënhalf jaar een einde moet komen. Barcelona haalde hem in de winterstop van het seizoen 2010/11 op bij PSV, maar door de enorme concurrentie en door forse blessures werd Ibi geen succes bij de Europese topclub. Zijn contract loopt nog een jaar door en zaakwaarnemer Rob Jansen 'is bezig' met een oplossing, zei hij onlangs.

Waar vervolgt Ibrahim Afellay zijn loopbaan, denk je?

Meer nieuws

Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
2
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
8
Thijs Dallinga scoort bij winnend Toulouse op afscheidsavond Mbappé bij PSG
4
AS Roma moet na nederlaag tegen Atalanta hopen op overwinning Atalanta
6
Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties