Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona wil binnen zes weken goed gesprek met Neymar voeren'

Laatste update:

Barcelona en Neymar werken nu anderhalf jaar samen en de club vindt het huwelijk een succes. Sport meldt zaterdag dat Barcelona voor het einde van 2014 graag een contractverlenging afgerond wil hebben. Men ziet Neymar als een vitaal onderdeel van de eigen toekomst en is ook van mening dat de Braziliaanse aanvaller heeft bewezen dat hij een salarisverhoging heeft verdiend.

Relatief gezien is Neymar een van de minst betaalde spelers bij de club, stelt Sport. Met zijn lucratieve sponsordeals krikt hij de boel wel aardig op, maar Barcelona wil hem graag belonen voor zijn sportieve vooruitgang. In de nieuwe overeenkomst kan Neymar klimmen tot 'de tweede ring' in het salarishuis. Dan verdient hij min of meer zoveel als Andrés Iniesta, Gerard Piqué en Xavi. Lionel Messi blijft alleen bovenaan staan, maar Neymar zal in de praktijk niet ver van hem af zitten.

Is het verstandig om Neymar nu al een langer contract en hoger salaris te geven?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties