Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona wil toptalent verlossen van uitzichtloze situatie onder Mourinho'

Laatste update:

Sessegnon had de clubs een jaar geleden voor uitkiezen en scouts van Barcelona zagen de jeugdinternational van Engeland verschillende keren spelen voor Fulham. De vleugelspeler, die op de gehele linkerflank uit de voeten kan, koos voor Tottenham Hotspur en zette zijn handtekening onder een tot medio 2025 lopend contract, maar kwam afgelopen seizoen zowel onder Mauricio Pochettino als diens opvolger José Mourinho relatief weinig aan spelen toe. Voorlopig speelde Sessegnon pas twaalf officiële wedstrijden, al heeft dat ook te maken met een hamstringblessure in het begin van het seizoen.

Sinds de hervatting van het Engelse voetbal na de gedwongen coronapauze speelde Sessegnon echter nog geen minuut en volgens Sky Sports heeft de vleugelspeler er in zijn opinie 'alles aan gedaan' om meer speeltijd te verdienen. Barcelona zoekt naar een nieuwe linksback en ziet in Sessegnon een versterking, ondanks dat hij er niet in is geslaagd om een basisplaats bij Tottenham af te dwingen. De Catalanen hebben in gesprekken met the Spurs navraag gedaan naar de beschikbaarheid van Sessegnon.

Barcelona en Tottenham zaten met elkaar om de tafel om te praten over Ndombele, voor wie de Spaanse club Nelson Semedo en Samuel Umtiti in ruil zou willen bieden. Na het binnenhalen van Pjanic, die in ruil voor Arthur Melo overkwam van Juventus, is de Franse middenvelder echter niet langer in beeld. Barcelona had hoe dan ook diep in de buidel moeten tasten, want Tottenham is niet bereid om verlies te lijden op de voor zestig miljoen euro binnengehaalde Ndombele. Ook op Sessegnon, voor wie 27 miljoen werd overgemaakt naar Fulham, wil Tottenham in ieder geval winst maken.

Is Ryan Sessegnon een aanwinst voor Barcelona?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties