Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona zet grof geschut in: Neymar voert 'intense gesprekken' met Piqué

Laatste update:

Vooral het gesprek met Piqué was 'intens'. Duidelijkheid over de toekomst van Neymar wordt spoedig verwacht, maar de Catalaanse sportkrant meldt dat Neymar altijd de intentie had om in Camp Nou te blijven. PSG zou echter bereid zijn om 222 miljoen euro voor hem te betalen en dat bracht de aanvaller aan het twijfelen. De Brazilianen in Parijs speelden daar ook een rol in: zo probeert Dani Alves zijn landgenoot over te halen om naar PSG te gaan.

Voorzitter Josep Maria Bartomeu is 'kalm' te midden van alle geruchten. Toch heeft Barcelona grof geschut ingezet. Niet alleen Bartomeu, Messi, Suárez en Piqué zouden met Neymar hebben gesproken, maar ook vicevoorzitter Jordi Mestre, bestuursleden Javier Bordas en Raul Sanllehi en André Cury, die een belangrijke rol speelde bij de komst van Neymar. De club beseft dat een vertrek van de smaakmaker reëel is.

Volgens Mundo Deportivo is de vader van Neymar zaterdag aangekomen in New York. Hij was aanwezig bij de wedstrijd tussen Juventus en Barcelona in het MetLife Stadium in New Jersey, maar voert zondag ook een gesprek met de clubleiding van Barcelona. Bartomeu, Mestre, Bordas, Sanllehi én algemeen directeur Óscar Grau zouden allemaal individueel om de tafel gaan met Neymar senior.

Neymar laat zich niet afleiden door de transfersaga, want met twee prachtige doelpunten bezorgde hij Barcelona zaterdagnacht een 1-2 zege op Juventus. Volgens ploeg- en landgenoot Marlon is het 'niet nodig' om Neymar ervan te overtuigen te blijven. "Want hij speelt hier al en ik denk dat hij ervoor kiest om hier te blijven", zei hij na de wedstrijd. "Neymar is een speler van Barcelona en ik hoop vele jaren met hem te kunnen samenspelen", vulde aankoop Nelson Semedo aan.

-
Denk je dat Neymar bij Barcelona blijft?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
2
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
9
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
17
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties