Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona zet in op huurdeal, maar hoort vraagprijs van 53 miljoen euro'

Laatste update:

Marca noemde Sterling samen met Dani Olmo (van RB Leipzig) al als twee gewenste versterkingen van Barcelona voor de winterse transferwindow. De Catalaanse journalist Gerard Romero had de aanvaller van Manchester City eerder ook al genoemd als één van de twee namen - naast Sevilla-verdediger Jules Koundé - op het verlanglijstje van Xavi. Marca benadrukte dat Barcelona wilde inzetten op een huurdeal met optie tot koop, daar er in januari slechts tien miljoen euro te besteden valt.

Barcelona kan echter vergeten dat Manchester City zich soepel opstelt in de onderhandelingen over Sterling. De aanvaller is in de pikorde gezakt, achter Phil Foden en Jack Grealish. Dit seizoen speelde Sterling voorlopig vijftien wedstrijden, waarvan zes als basisspeler en waarin hij goed was voor twee doelpunten en twee assists. Het is de reden dat Manchester City en Sterling momenteel niet praten over een nieuwe verbintenis. Zijn huidige contract loopt nog door tot medio 2023.

Ondanks dat Sterling nog anderhalf jaar vastligt en de tijd dringt om nog iets terug te verdienen van de in 2015 aan Liverpool betaalde 65 miljoen euro, is Manchester City niet van plan om hem koste wat het kost te laten gaan. Metro schrijft dat the Citizens op dezelfde manier te werk willen gaan als rond het vertrek van Leroy Sané. Hij weigerde eveneens zijn contract te verlengen en vertrok in 2020 voor zestig miljoen euro naar Bayern München, terwijl hij nog een verbintenis voor één jaar had.

Barcelona deed afgelopen zomer een poging om Sterling te contracteren, maar de Catalanen hebben te maken met enorme financiële beperkingen en konden niet tippen aan het salaris die Manchester City de vleugelspeler zou bieden als hij zou besluiten te verlengen bij de Premier League-club. Sterling liet in oktober echter aan The Financial Times weten open te staan voor een nieuwe uitdaging. "Als Engelse speler ken ik alleen de Premier League nog. Ik heb altijd wel gedacht: misschien zou ik ooit wel in het buitenland willen spelen, om te zien hoe ik het daar zou doen." In zes seizoenen bij Manchester City staat de teller voor Sterling op 307 wedstrijden en 116 doelpunten.

Zie jij Raheem Sterling naar Barcelona vertrekken?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
1
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
3
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
31

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties