Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona zet na vijftien scoutingstrips streep door naam van aanvaller'

Laatste update:

Zo waren algemeen directeur Pep Segura, Eric Abidal en Ramon Planes bijvoorbeeld present bij het Europa League-duel tussen Internazionale en Eintracht Frankfurt, waar Jovic het enige doelpunt voor zijn rekening nam: 0-1. Barcelona twijfelt niet over de scorende kwaliteiten van de aanvaller, die dit seizoen al 24 doelpunten in 39 officiële duels maakte. De Catalanen zijn echter op zoek naar een aanvaller die meer dan alleen een 'killer' is.

Barcelona zoekt een aanvaller die kan scoren maar ook een belangrijke rol kan spelen in het opzetten van een aanval, ver van het doelgebied, en zich eventueel naar de zijkanten wil laten zakken om ruimte te maken voor clublegende Lionel Messi. Daar blinkt Jovic in de optiek van de koploper van LaLiga niet in uit. Ook zet men vraagtekens bij de capaciteit van de Serviër in de kleine ruimtes; situaties waar Barcelona veelvuldig mee te maken heeft.

De vraagprijs is ook een obstakel. Eintracht Frankfurt gaat een optie tot koop van 12,5 miljoen euro in het tweejarige huurcontract van Jovic lichten en kan vervolgens vragen wat het wil. Benfica heeft recht op liefst twintig procent van de toekomstige transfersom. Bedragen van zestig à zeventig miljoen euro doen de ronde. Spaanse media gaan ervan uit dat Jovic nog wel in beeld is bij Real Madrid, waar hij als een ideale aanvalscompagnon voor Karim Benzema wordt gezien.

Een wijze beslissing van Barcelona

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
0
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
3
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties