Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Barcelona zet onder Koeman opgeleefde pupil voor 50 miljoen in de etalage'

Laatste update:

De Spaanse sportkrant pakt zaterdagochtend op de voorpagina uit met Dembélé. Transferible, kopt Sport: Barcelona zou inmiddels besloten hebben dat de Franse aanvaller komende zomer mag vertrekken. Er moet wel minimaal vijftig miljoen euro op tafel komen voor Dembélé. Juventus is weliswaar geïnteresseerd in zijn diensten, maar onderhandelt met zijn entourage over een transfervrije overstap in de zomer van 2022. Dat is voor Barcelona een inktzwart scenario.

Een eventueel transfervrij vertrek van Dembélé zou pijnlijk zijn voor Barcelona, aangezien hij in de zomer van 2017 nog voor maar liefst 135 miljoen euro overgenomen werd van Borussia Dortmund. Mede daardoor willen de Catalanen graag verlengen met 23-voudig Frans international. Een andere reden is dat Dembélé onder het bewind van trainer Ronald Koeman opgeleefd is bij Barcelona. Voorlopig was hij dit seizoen in 38 wedstrijden goed voor 10 doelpunten en 4 assists, al kampt hij momenteel met een blessure.

Manchester United had afgelopen zomer al concrete belangstelling voor Dembélé. De huidige nummer twee van de Premier League wilde de 23-jarige aanvaller in eerste instantie op huurbasis overnemen van Barcelona, met een optie tot koop. Manchester United en Barcelona kwamen er echter niet uit, waardoor Dembélé in Spanje bleef. Sport schreef eerder al dat Manchester United hem niet uit het oog verloren was, waardoor de contractonderhandelingen tussen Barcelona en Dembélé stroef verliepen.

Dembélé verlangt een fors salaris en Barcelona moet door de financiële moeilijkheden juist moet. Inmiddels zouden de Catalanen dus het besluit genomen hebben om de aanvaller komende zomer van de hand te doen, daar dit voorlopig het moment lijkt om nog een acceptabele transfersom binnen te kunnen halen. Overigens werd eerder al gesuggereerd dat Manchester United ook tot de zomer van 2022 wilde wachten, om Dembélé dan transfervrij te kunnen binnenhalen.

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
2
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties