Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Barcelona ziet in voormalig miskoop van Real Madrid serieuze versterking'

Laatste update:

Hernández staat pas sinds afgelopen zomer onder contract bij AC Milan, dat destijds ongeveer twintig miljoen euro neertelde om de Fransman los te weken bij Real Madrid. De Koninklijke heeft destijds geen terugkoopclausule bedongen, waardoor het AC Milan in de aankomende transferperiode vrij staat om geïnteresseerde clubs tegen elkaar op te laten bieden voor Hernández.

Marca meldt niet hoeveel AC Milan ongeveer verlangt voor de linkervleugelverdediger, maar verzekert dat Barcelona één van de clubs is met serieuze belangstelling. De huidige selectie van trainer Quique Setién herbergt met Jordi Alba slechts één linksback die voldoet, waardoor Hernández een welkome versterking zou zijn. De Frans jeugdinternational speelde dit seizoen in alle competities 25 wedstrijden voor AC Milan, waarin hij goed was voor 6 doelpunten en 2 assists; van alle spelers van i Rossoneri scoorde alleen Ante Rebic met zeven treffers in achttien duels vaker deze voetbaljaargang.

Dat Hernández de gedroomde aanwinst is van Barcelona op de linksbackpositie valt te bezien, maar zeker lijkt dat de huidige koploper van LaLiga aankomende zomer een nieuwe verdediger wil toevoegen aan zijn selectie. Zo werd zondag PSG-linksback Layvin Kurzawa bijvoorbeeld door Sport gelinkt aan een zomerse overstap naar Barcelona, terwijl in Italië Hernández' ploeggenoot Alessio Romagnoli door de Corriere dello Sport werd genoemd als mogelijke versterking.

Hernández heeft op 22-jarige leeftijd al de nodige clubs versleten. De verdediger doorliep de jeugdopleiding van Atlético Madrid en werd in het seizoen 2015/16 door die club verhuurd aan competitiegenoot Deportivo Alavés. In de zomer daarna betaalde Real Madrid liefst 24 miljoen euro om Hernández los te weken bij Atlético Madrid, maar een doorslaand succes werd de samenwerking niet. Na een verhuurdperiode bij Real Sociedad volgde vorig jaar uiteindelijk een transfer naar AC Milan.

Zou Theo Hernández een versterking zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
2
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
47
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
16
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
90
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
29
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties