Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona zoekt naar nog meer vers bloed en start gesprekken met Chelsea

Laatste update:

Andreas Christensen werd eerder al transfervrij opgepikt bij Chelsea, maar de beleidsbepalers van Barça willen doorpakken. Technisch directeur Mateu Alemany en Jordi Cruijff, zijn adviseur, zijn druk bezig en MD weet dat er een 'definitief offensief' is ingezet om ook Azpilicueta naar Catalonië te halen. Het uitgebrachte bod bedraagt ongeveer drie miljoen euro. De 32-jarige Bask ligt nog maar een jaar vast op Stamford Bridge en Chelsea zou geneigd zijn om genoegen te nemen met een bescheiden transfersom.

Dan moet de Londense club wel eerst een vervanger binnengehaald hebben en dat is nog niet gebeurd. De onderhandelingen met Chelsea over Azpilicueta moeten los gezien worden van de interesse die Barcelona heeft in Marcos Alonso. De Spanjaard zou ook naar Camp Nou kunnen verkassen, maar die deal zal apart worden besproken. Een akkoord is daar ook een stuk verder weg dan in het geval-Azpilicueta, die de vijfde zomeraanwinst van Barça zou kunnen worden. Eerder kwamen Franck Kessié, de al eerder genoemde Christensen, Raphinha en Robert Lewandowski al over.

Azpilicueta doorliep de jeugdopleiding van Osasuna, de club uit zijn geboortestad Pamplona. Nadat de verdediger doorbrak in het eerste elftal en daar een prima indruk maakte, kocht Olympique Marseille hem voor zes miljoen euro. Twee seizoenen later was Chelsea al overtuigd en betaalde het bijna negen miljoen voor de Bask. Die transfer vond plaats in 2012 en in de tien jaren die daarop volgden kwam Azpilicueta in het shirt van the Blues tot meer dan 400 officiële wedstrijden.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties