Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona zonder geblesseerde zomeraanwinst naar Amsterdam

Laatste update:

Ook bondscoach Didier Deschamps kan alvast een streep zetten door de naam van de stopper, die waarschijnlijk deel zou hebben uitgemaakt van de Franse selectie voor de oefenduels met Albanië en Zweden van half november. Naar verwachting is Mathieu rond die tijd weer fit, al houdt Barcelona nog wel een slag om de arm: ook achter de topper tegen Sevilla van 22 november staat nog een vraagteken.

Coach Luis Enrique weet ook nog niet of hij woensdag tegen Ajax een beroep kan doe op Jordi Alba, die zondag apart van de groep trainde. Hetzelfde gold voor Rafinha en Thomas Vermaelen. Laatstgenoemde wacht sinds zijn overgang van Arsenal, afgelopen zomer, nog steeds op zijn officiële debuut voor los Azulgrana. Een entree tegen zijn ex-werkgever uit Amsterdam lijkt echter nog niet aan de orde.

-
Maakt Ajax woensdag een kans om te stunten?

Meer nieuws

Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
3
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
8
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties