Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bod van 15 miljoen euro op Verbruggen, die zijn 'jawoord' al heeft gegeven

Laatste update:

De twintigjarige Verbruggen beleefde afgelopen seizoen zijn absolute doorbraak bij Paars-Wit. Nadat de Bredanaar eind december de kans kreeg onder de lat, verdween hij daar nooit meer. Het zorgde ervoor dat vele clubs voor hem op het vinkentouw zitten. Onder meer Bayern München, Manchester United, Liverpool volgen Verbruggen op de voet, maar het is Burnley dat aan het langste eind lijkt te trekken.

De Premier League-promovendus heeft met Kompany namelijk een belangrijke troef in handen. Kompany is de trainer onder wie Verbruggen zijn debuut maakte in het shirt van Anderlecht. De huidige eindverantwoordelijke van Burnley zwaaide daar tot mei vorig jaar de scepter, alvorens hij Het Kanaal overstak voor een avontuur in het Verenigd Koninkrijk. Daar werd Kompany in zijn debuutseizoen direct kampioen met Burnley, dat zo na één jaar weer terugkeerde op het hoogste Engelse niveau.

Het is echter nog onzeker of Anderlecht genoegen neemt met vijftien miljoen euro voor Verbruggen. Volgens Het Laatste Nieuws probeert de Brusselse club twintig miljoen aan zijn oogappel te verdienen. In beide gevallen zou de Nederlander een uitgaand 'doelmannenrecord' in België verbreken, dat nu nog op naam staat van Maarten Vandevoordt. De sluitpost van KRC Genk maakt in 2024 de overstap naar RB Leipzig, dat daarvoor tien miljoen euro betaalt.

Verbruggen zou bij Burnley minimaal één landgenoot treffen. Ook de uit Manchester teruggekeerde Wout Weghorst staat namelijk op de loonlijst. Vorig seizoen liep ook Ian Maatsen nog rond op Turf Moor, maar de linksback keert per 1 juli in principe terug bij zijn eigenlijke broodheer Chelsea. Verbruggen zou niet de eerste Nederlandse doelman zijn die deze zomer overstapt naar de Premier League. Mark Flekken maakte voor dertien miljoen al de transfer naar Brentford.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
10
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
59
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties