Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bartomeu verder in het nauw bij Barcelona door motie van wantrouwen

Laatste update:

Naast de drie presidentskandidaten wordt het initiatief gesteund door acht supportersgroeperingen van Barcelona, te weten Compromissaris FCB, Dignitat Blaugrana, El Cor Blaugrana, El Senyor Ramon, La Resistència del Palau, Manifest Blaugrana, Seguiment FCB en #Noiestwitterbarça. Met de motie van wantrouwen wil men zorgen voor het 'per direct opstappen van het gehele bestuur van Barcelona', zo valt te lezen in de vrijdag afgegeven persverklaring. De Barcelona-aanhang wordt opgeroepen de motie te steunen, omdat de club zich in een crisis bevindt.

Meer: Berucht ‘contractservetje’ van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag

"Wij eisen het onmiddellijk aftreden van de Barcelona-leiding", wordt Marc Duch, initiatiefnemer van Manifest Blaugrana, geciteerd door onder meer Goal. "Daarom is deze motie in het leven geroepen. Er moeten andere mensen aan het roer komen te staan, alleen dan gaat de club betere tijden tegemoet. We vragen de supporters van Barcelona om hun verantwoordelijk te nemen in deze voor de club zo zware tijden." De protestactie, die aanstaande maandag officieel begint, moet minimaal 16.000 handtekeningen opleveren.

Goal voegt toe dat Joan Laporta, een andere presidentskandidaat, nog niet heeft gereageerd op het initiatief van de achterban van Barcelona. Hij is doorgaans zeer kritisch op Bartomeu, maar het is niet bekend of de voormalig voorzitter van Barcelona de motie van wantrouwen zal steunen. Agustí Benedito, ook in de running voor het presidentschap, zou geen heil zien in de spontane actie van de Barcelona-fans.

Bizarre reconstructie: de wanorde onder Setién en de frustraties bij Messi

Nieuwe ontwikkelingen in de soap bij Barcelona.Lees artikel

Het is al langer bekend dat Bartomeu tot uiterlijk maart 2021 als voorzitter aan Barcelona verbonden is. Vanwege de situatie rondom Lionel Messi zien veel supporters hem graag per direct vertrekken uit het Camp Nou. Het Catalaanse radiostation TV3 meldde donderdag dat Bartomeu bereid zou zijn om op te stappen, als Messi publiekelijk aangeeft dat hij toch aan de Catalaanse grootmacht verbonden blijft.

Josep Maria Bartomeu zou inderdaad moeten opstappen bij Barcelona

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
4
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
8
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
7
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties