Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bas Nijhuis is een dissonant en niet langer geschikt als scheidsrechter'

Laatste update:

De meeste ogen waren vrijdag tijdens RKC - Fortuna gericht op Nijhuis. De arbiter stuurde Velázquez met twee keer geel naar de tribune, zag een vermeende overtreding van Etienne Vaessen over het hoofd in aanloop naar de 1-1 en liet een doldwaze actie van diezelfde doelman onbeslist in de slotfase. Nijhuis riep onder meer 'Stop it' naar Velázquez, die bleef doorpraten en seconden later de rode kaart kreeg gepresenteerd.

"Ik vind Bas Nijhuis niet meer geschikt als scheidsrechter", valt Avsaroglu maar meteen met de deur in huis. "Afgelopen vrijdag was daar het zoveelste voorbeeld van. Ik heb dit seizoen al een hele vreemde situatie gezien bij Volendam, waar Murkin iemand doormidden zaagde en Nijhuis geel gaf. Deze wedstrijd was ook heel vreemd. Over die trainer kun je twisten, of hij weggestuurd moet worden. Persoonlijk vind ik het gek dat een speler (Murkin, red.) geel krijgt voor een zaag en een trainer meteen rood krijgt als hij twee keer iets onaardigs zegt."

Avsaroglu is van mening dat Nijhuis zijn eigen regels bedenkt en de VAR sterk beïnvloed wordt. "Het helpt hem ook niet dat hij regelmatig in de media komt om alles uit te leggen en hij dat ook leuk vindt. Dat helpt hem niet. Ik vind dat hij eerst maar eens gewoon de regels moet naleven. Het erge is ook dat de VAR niet meer durft in te grijpen bij wedstrijden van Nijhuis. Het gaat echt invloed hebben op hoe de VAR functioneert. Nijhuis is een soort dissonant in het hele scheidsrechterskorps."

Eredivisie
RKC Waalwijk
3 - 1
Fortuna Sittard
Vind jij Bas Nijhuis nog geschikt als scheidsrechter?

Meer nieuws

De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
2
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
25
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
33
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties