Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bas Nijhuis wekt irritatie op met Story op Instagram: 'Narcisme is een virus'

Laatste update:

De 47-jarige arbiter uit Enschede is klaar voor de bekerkraker, zo laat hij blijken via een Story op Instagram. Nijhuis deelt een foto met de tekst 'Matchday', waarop hij zelf groter is afgebeeld dan Feyenoord-topscorer Santiago Gimenez en AZ-aanvoerder Jordy Clasie.

Het bericht van Nijhuis wordt niet door iedereen gewaardeerd, zo blijkt op X. Gebruiker 'Klerry Hunstra' deelt een screenshot op het medium met daarbij de dodelijke tekst. "Narcisme is een virus."

Een ander reageert. "Wtf dit kan toch echt niet, hij denkt dat mensen echt voor hem naar de wedstrijd komen." Het is slechts een kleine greep uit diverse negatieve reacties. Nijhuis is de laatste weken bij vele voetballiefhebbers de kop van Jut.

Wim Kieft


Nijhuis kon onlangs al rekenen op kritiek van voormalig topspits Wim Kieft, die van mening is dat de arbiter te veel met andere dingen bezig is. "Kijk, het hoogtepunt was dat ik met Bas Nijhuis een keer op pad moest om wat bij te verdienen. Dat was drie of vier jaar geleden. Na afloop willen mensen met je op de foto. Toen zag ik Bas tussen twee vrouwen liggen. De grote Bas Nijhuis", aldus Kieft in Veronica Offside.

"Vanaf dat moment had ik wel echt het idee dat het de verkeerde kant op zou gaan. Hij gaat er nu zelf in geloven, dacht ik toen. Fluiten doet hij er tegenwoordig maar gewoon bij. Hij heeft filmpjes op Instagram, hij zingt, hij is radioman. Dat fluiten doet hij voor erbij", concludeert Kieft.

Feyenoord - AZ


Nijhuis krijgt woensdagavond ondersteuning langs de zijlijn van Roy de Nas en Stefan de Groot. Richard Martens is de vierde official van dienst. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist is Jeroen Manschot de VAR, geassisteerd door Rogier Honig. De kwartfinale in De Kuip begint om 21:00 uur en is te zien op ESPN 1.

Meer nieuws

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
21
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties