Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Basacikoglu droomt: 'Wie weet komt Arsenal wel'

Laatste update:

De jeugdinternational van Turkije stelt dat hij nog tot de zomer van 2018 vastligt en dat hij 'nog niks' van de directie heeft gehoord over eventuele toekomstplannen. Hij voegt eraan toe dat het 'helemaal niet verkeerd' zou zijn om nog jaren voor Feyenoord te spelen, maar erkent ook dat hij ambities heeft om in het buitenland te voetballen.

"Misschien kan ik naar een club in Spanje. Villarreal of Sevilla spreekt me wel aan. En als ik daar presteer, wie weet komt er dan een club als Arsenal. Engeland en Duitsland vind ik mooie competities. En dromen mag toch? Veel zal afhangen van hoe ik mij verder ontwikkel. Laat ik mij eerst maar focussen op Feyenoord", aldus Basacikoglu.

Ajax hoeft in ieder geval geen poging te wagen om Basacikoglu uit De Kuip weg te halen, zo vertelt de flankspeler. Hij speelde vroeger al in de jeugd bij de Amsterdammers. "In gesprekken hoorde ik steeds dat ze heel tevreden over mij waren. Voor mijn gevoel ging het ook steeds beter. Toch moest ik op een gegeven moment vertrekken zonder een goede reden. Ik was een jochie van elf jaar en dat heeft me toen veel pijn gedaan."

Is Feyenoord het plafond voor Bilal Basacikoglu?

Meer nieuws

Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
0
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
10
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties