Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Basis van huidige succes van Ajax ligt elders: 'Triest dat ze ruzie hebben'

Laatste update:

"Ik denk dat Marc ernaar kijkt en handelt terwijl hij kijkt. Hij heeft bewezen een goede onderhandelaar te zijn." Jansen kent Overmars al heel lang en benadrukt dat hij vroeger al een goede zakenman was. "Nu is hij bij Ajax zeer bekwaam bezig met in- en verkoop. De vraag is alleen hoeveel de jeugdopleiding een rol blijft spelen. Je moet wel oppassen dat je nu niet alleen maar gaat kopen, want dat is niet conform de Ajax-filosofie."

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

Jansen vindt dat Overmars alle lof voor het huidige succes van Ajax verdient, maar de basis van het succes ligt volgens de belangenbehartiger bij Dennis Bergkamp. "De hele academie, de wijziging van het beleid en denk aan de spelers die doorstromen. Er is één iemand die alles heeft gedaan, maar daar praat niemand meer over. Dat is Dennis Bergkamp. Maar dit is de voetballerij. Het is frappant in deze wereld. Mensen hebben het niet meer over hem."

Jansen doelt op de Fluwelen Revolutie, die werd ingezet door wijlen Johan Cruijff, samen met Bergkamp en Wim Jonk. Het was Bergkamp die Overmars en Edwin van der erbij haalde. "Na de ruzie tussen Overmars en Bergkamp is Overmars overgebleven. Nu heerst er euforie. 'Kijk eens hoe goed ze zijn'. Maar de basis van dit succes ligt bij Bergkamp, Jonk en Cruijff." Jansen is de zaakwaarnemer van Bergkamp én Van der Sar en behartigde vroeger de belangen van Overmars. "Ik vind het alleen maar triest dat ze ruzie hebben."

"Het komt, voorlopig, niet meer goed. Tijd heelt wonden, maar dan is tijd een breed begrip vrees ik", besluit Jansen. "Ik vind het gewoon heel jammer dat jongens die zo veel hebben meegemaakt met elkaar niet meer door één deur kunnen. Het voelt als een gezin waarin kinderen ruzie hebben."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties