Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Basisdebutant Januzaj redt meubelen voor Man United

Laatste update:

Moyes maakte in het eerste bedrijf een nerveuze indruk en dat was niet zonder reden. Zijn ploeg had weliswaar veel meer balbezit (zeventig procent), maar de beste kansen waren voor de thuisploeg. Na vier minuten was het zelfs al raak: Phil Jones en Nemanja Vidic blunderden door de bal niet weg te werken uit het strafschopgebied, waardoor Craig Gardner kon binnenschieten na de voorzet van Emmanuele Giaccherini.

Manchester United stichtte na twintig minuten gevaar via Nani (volley naast en later schot gekeerd door keeper Keiren Westwood), maar de beste mogelijkheden waren toch echt voor Sunderland. Keeper David de Gea had een wereldredding in huis toen Giaccherini de bal richting zijn doel kopte, terwijl diezelfde Giaccherini even later in vrije positie huizenhoog over schoot. Na de onderbreking keerde het tij en dat kwam door Januzaj. De jonge Belg, voor het eerst in de basis in de Premier League, zette de aanval zelf op, kreeg de bal terug van Patrice Evra en schoot van een meter of tien binnen.

Hij zou niet bij die 1-1 blijven. Even nadat Robin van Persie al een grote kans had gemist (de inzet van de Nederlander werd gepareerd door Westwood), was het woord opnieuw aan Januzaj. Een voorzet van Nani werd weggewerkt tot bij de middenvelder, die niet twijfelde en met een fraaie volley de onderhoek vond. Hij maakte er dus twee en daarmee was hij de tweede Manchester United-speler ooit die twee keer scoorde bij zijn debuut in de basis; de eerste was Ruud van Nistelrooij. Met 18 jaar en 242 dagen werd hij bovendien de jongste speler ooit die er twee in een wedstrijd heeft gemaakt voor de recordkampioen.

Na de bevrijdende 1-2 had Manchester United de controle weer terug. De defensie van de regerend landskampioen had het weliswaar nog steeds lastig met ex-AZ-spits Jozy Altidore, maar echt op de proef gesteld werd keeper De Gea niet meer. Aan de andere kant kreeg Van Persie nog een kans om het duel helemaal te beslissen, maar oog in oog met Westwood prikte de spits naast.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
97
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties