Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Basisklant blijft Southampton mogelijk toch trouw: 'Het ziet er erg goed uit'

Laatste update:

"Dergelijke contractonderhandelingen kunnen niet met één gesprekje worden afgedaan. Je moet ook weten dat we willen dat Nathaniel zijn focus op het sportieve behoudt. Daarom hoor je spelers ook zo vaak zeggen dat ze het seizoen af willen wachten", aldus Reed. "Dat is dus heel normaal en ik weet dat Clyne hier erg tevreden is. Hij heeft zichzelf in de nationale ploeg gespeeld en laat zien wat hij kan. Het zou mij verbazen wanneer er niet over hem wordt gespeculeerd, maar op dit moment ziet het er allemaal erg goed uit."

Clyne wordt in de gaten gehouden door clubs als Manchester United, Chelsea, Liverpool en Tottenham Hotspur en heeft bij het Southampton van Ronald Koeman nog maar een contract voor één heel seizoen. De verdediger zou bij een nieuwe verbintenis maximaal 60.000 euro per week kunnen verdienen, maar vorige week dinsdag meldden Britse media dat de club besloten zou hebben om Clyne na dit seizoen te verkopen. Als opvolger zouden onder anderen Daryl Janmaat, Gregory van der Wiel, Micah Richards en Mattias Johansson in beeld zijn.

Denk jij dat Nathaniel Clyne zijn contract bij Southampton gaat verlengen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
7
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties