Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Basisklant van Barcelona denkt aan Amerika: 'Zou een optie kunnen zijn'

Laatste update:

"Ik heb gelezen dat de Major League Soccer wat betreft toeschouwersaantallen de zevende competitie van de wereld is. De fans raken er in toenemende mate verslaafd aan voetbal en het zou over een paar jaar een interessante optie kunnen zijn", aldus de 83-voudig international van Spanje.

Clubs uit de Chinese Super League hoeven Piqué echter niet te gaan bellen, zo voegde hij er nog aan toe. Piqué werd eerder nog gelinkt aan een eventuele overstap naar Colombia, het land van zijn vrouw. Die verhalen werden echter al gauw de kop ingedrukt: "Ik weet niet hoe die verhalen de wereld in zijn gekomen. Shakira spoort mij niet aan om in Colombia te gaan voetballen en heeft zelfs toestemming gegeven om mijn loopbaan af te sluiten bij Barcelona."

Denk jij dat Gerard Piqué nog voor een andere club dan Barcelona gaat spelen?

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
6
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
5
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
21
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
15
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties