Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Basisplaats in 'El Clásico' lonkt voor Sergiño Dest na blessure Jordi Alba

Laatste update:

Alba raakte in de slotfase van de wedstrijd geblesseerd. Zijn blessure heeft geen gevolgen voor de nationale ploeg van Spanje, daar bondscoach Luis Enrique de Barcelona-back niet had opgenomen in zijn definitieve selectie. Alba werd zondagavond in het Camp Nou vervangen door Sergiño Dest. De van Ajax overgekomen vleugelverdediger maakte een kwartier voor tijd zijn debuut in het team van Ronald Koeman.

De eerste actie van Sergiño Dest bij FC Barcelona is héérlijk ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 4 oktober 2020

Afhankelijk van het herstel van Alba zal Koeman na de interlandperiode mogelijk noodgedwongen een beroep moeten doen op Dest. Op 18 oktober staat de uitwedstrijd tegen Getafe op het programma en daarna volgt de thuiswedstrijd tegen Ferencváros in de groepsfase van de Champions League. Als Alba daarna nog altijd niet hersteld is, kan Dest zich mogelijk opmaken voor de kraker tegen Real Madrid. Op 25 oktober staat El Clásico op het programma. Drie dagen later volgt de uitwedstrijd tegen Juventus in de Champions League. Júnior Firpo kan ook als linksback uit de voeten, maar ook hij staat geblesseerd aan de kant.

Youri Mulder lacht om enige 'fout' van alom geprezen Sergiño Dest

Sergiño Dest liet zondagavond een goede indruk achter bij zijn debuut voor Barcelona.Lees artikel

Dest stond zondagvond weliswaar maar een kwartier op het veld, maar de Spaanse media waren na afloop positief over de aankoop van maximaal 26,23 miljoen euro. "Hij werd twee dagen geleden gepresenteerd en moest in zijn onverwachte debuut opeens als linksback spelen. Desondanks liet hij zijn stempel achter dankzij een goede actie waaruit Lionel Messi bijna scoorde", schrijft Mundo Deportivo. Ook Sport is positief: "De blessure bij Jordi Alba 'dwong' Dest om het veld te betreden, aan een zijkant waar hij normaliter niet speelt. Hij kon echter goed met de omstandigheden omgaan en voerde zijn defensieve taken goed uit. Een voetballer die illusies wekt."

-

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
4
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties