Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Basisplaats voor Van de Beek in eerste Champions League-duel

Laatste update:

Solskjaer moet het vanwege blessureleed al enkele wedstrijden stelen zonder Scott McTominay, een van de concurrenten van Van de Beek op het middenveld. Zaterdag koos de trainer tegen Newcastle United (4-1) voor een controlerend blok met Nemanja Matic en Paul Pogba, maar ditmaal vormt Van de Beek een duo met Fred. Daar staan Pogba, Bruno Fernandes en Jadon Sancho voor. Cristiano Ronaldo heeft ook een basisplaats en staat voor zijn 177ste wedstrijd in de Champions League, een evenaring van het record van Iker Casillas.

Van de Beek maakte tegen Newcastle zijn opwachting als invaller. Het was zijn eerste optreden in het nieuwe seizoen; Van de Beek deed zes minuten mee. In de aanloop naar die wedstrijd werd de Nederlander al geroemd door Solskjaer. "Donny heeft gewoon erg goede kwaliteiten", zei de trainer. "Donny heeft in de afgelopen periode keihard gewerkt en is er helemaal klaar voor om losgelaten te worden. Hij wil gewoon weer spelen en laten zien wat hij kan."

Opstelling Young Boys: Von Ballmoos; Hefti, Camara, Lauper, García; Fassnacht, Sierro, Martins Pereira, Aebischer, Ngamaleu; Elia.

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; Fred, Van de Beek; Pogba, Bruno Fernandes, Sancho; Ronaldo.

-

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
6
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties