Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Basisplaatsen voor Jörgensen én Stengs tijdens Feyenoord - AZ

Laatste update:

Het elftal van Advocaat kent in principe weinig verrassingen. Zoals de afgelopen weken steevast het geval was, treft doelman Nick Marsman een verdediging bestaande uit Lutsharel Geertruida, Uros Spajic, Marcos Senesi en Tyrell Malacia voor zich. Mede doordat Orkun Kökcü afwezig is, vormen Leroy Fer, Jens Toornstra en Mark Diemers andermaal het middenveld. In de voorste linie zijn er wel twee wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van het met 3-2 gewonnen bekerduel met Heracles Almelo van afgelopen woensdag.

Luis Sinisterra en Pratto moeten plaatsmaken voor Ridgeciano Haps en Jörgensen, waardoor Feyenoord in dezelfde formatie aantreedt als vorige week zondag tegen Ajax (1-0 nederlaag). Ook AZ ging afgelopen week onderuit tegen de Amsterdammers (0-1) en ten opzichte van dat duel heeft trainer Pascal Jansen drie wijzigingen doorgevoerd. Yukinari Sugawara is de rechtsback van de Alkmaarders, waardoor Hatzidiakos weer naar het centrum verhuist. Daardoor vormt hij het centrale duo met Bruno Martins Indi.

Teun Koopmeiners was tegen Ajax nog centrumverdediger, maar schuift op naar het middenveld en dat gaat ten koste van Jordy Clasie. Afgelopen woensdag speelde Stengs nog als aanvallende middenvelder en zijn inzetbaarheid was vanwege een 'knietje' twijfelachtig, maar het lijkt erop dat hij samen met Koopmeiners en Fredrik Midstjö het middenveld zal vormen. De voorste linie bestaat dan uit Albert Gudmundsson, Myron Boadu en Jesper Karlsson, waardoor Zakaria Aboukhlal weer op de reservebank plaatsneemt.

Opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Diemers; Berghuis, Jörgensen en Haps.

Opstelling AZ: Bizot; Sugawara, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal; Koopmeiners, Midstjö, Stengs; Gudmundsson Boadu en Karlsson.

Meer nieuws

Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
33
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
13
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties