Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Basisspeler Dost absolute pechvogel bij 'Vizeherbstmeister' Wolfsburg

Laatste update:

VfL Wolfsburg - Paderborn 1-1
Het Wolfsburg van Dieter Hecking kwam in het eerste kwartier nauwelijks tot goede kansen, maar kreeg uiteindelijk hulp van de tegenstander. Rafa Lopez wilde de bal uit zijn strafschopgebied wegwerken, maar schoot de bal per abuis in eigen doel: 1-0. De thuisploeg had weinig te duchten van Paderborn en had na een halfuur op 2-0 kunnen komen, ware het niet dat Ivan Perisic een strafschop om zeep hielp. Dost schoot even later nog tegen de lat en zag op slag van rust een doelpunt worden afgekeurd, omdat hij al een overtreding had begaan. De Vizeherbstmeister was heer en meester en niemand in de Volkswagen-Arena hield dan ook rekening met een tegendoelpunt.

Toch kwam die er, vijf minuten na rust. Alban Meha mocht na een overtreding van Naldo aanleggen vanaf elf meter en schoot onberispelijk raak: 1-1. Wolfsburg kreeg in het restant van de wedstrijd genoeg kansen om het duel nog te winnen, maar vooral Dost was erg ongelukkig. Hij kopte tweemaal tegen medespeler Kruse aan en kreeg na een uur geen strafschop, na een duw van Alban. Vier minuten voor tijd werd de Nederlander afgelost door Nicklas Bendtner. De Deen verprutste ook nog een honderdprocentkans en daardoor bleef het bij een remise in Nedersaksen.

Bayer Leverkusen - Mönchengladbach 1-1
Leverkusen hoopte dichter bij runner-up Wolfsburg te kruipen, maar pakte slechts een punt. Het team van Roger Schmidt domineerde van begin af aan en kwam na achttien minuten ook op voorsprong. Hakan Calhanoglu ontving de bal van Stefan Kiessling en schoot de bal van pakweg twintig meter in de verre kruising: 1-0. De thuisploeg had de score via Gonzalo Castro en Karim Bellarabi kunnen uitbouwen, maar zij faalden in de afronding. Mönchengladbach beperkte zich tot de counter en stelde Leverkusen daarmee ook voor de nodige problemen achterin. De gelijkmaker viel echter uit een standaardsituatie, want Brouwers volleerde na een hoekschop van Hazard raak.

Bij Leverkusen had verdediger Emir Spahic nog geluk dat hij op het veld mocht blijven staan, nadat hij de doorgebroken Thorgan Hazard neerhaalde. Die Fohlen waren in de eerste tien minuten na de verplichte onderbreking dicht bij een tweede treffer, maar Max Kruse, Hazard en Brouwers vergaten de op dat moment verdiende 1-2 te maken. Beide partijen werden na het uur echter slordiger en slordiger en bovendien vloeiden de krachten weg. Een derde doelpunt zou er dan ook niet meer vallen.

-

Meer nieuws

'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
0
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
40
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties