Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Basisspeler van Argentinië vertrekt voor miljoenen naar Rusland

Laatste update:

Garay was drie jaar actief in Lissabon en was ieder seizoen basisspeler: afgelopen seizoen won hij de landstitel. Zenit Sint-Petersburg liep de titel juist op een punt mis. Bondscoach Alejandro Sabella van Argentinië stelde hem in de basiself op tegen zowel Bosnië-Herzegovina (2-1 zege) als Iran (1-0 zege). De laatste groepswedstrijd van de Argentijnen begint om 18.00 uur tegen Nigeria.

Garay startte zijn loopbaan tien jaar geleden in het shirt van Newell's Old Boys in zijn vaderland. Na anderhalf jaar trok hij richting Europa en vestigde hij zich bij Racing Santander. Daarna pikte Real Madrid hem op, maar het verblijf van Garay in de hoofdstad werd geen doorslaand succes. Benfica kocht Garay in de zomer van 2011 voor 5,5 miljoen euro en houdt zelf 6 miljoen euro over aan deze transfer; de overige miljoenen gaan naar Real, dat het grootste gedeelte van de transferrechten in het bezit had gehouden.

Een goede aankoop van Zenit Sint-Petersburg

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties