Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bassey gefileerd: 'Het was gewoon lachwekkend en deed pijn aan de ogen'

Laatste update:

"Calvin Bassey is het failliet van het aankoopbeleid van Ajax", zegt Driessen in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf. "Met zo'n speler wil je niet voor de dag komen. Dan hoor je: 'Verdedigend is het allemaal prima'. Maar een verdediger bij Ajax moet toch wel iets met een bal kunnen. Die jongen werd steeds kleiner en kleiner. Het is gewoon Ajax-onwaardig. Dan kan ik me niet voorstellen dat Jorrel Hato aan de bal minder is dan Bassey. Voetbal begint toch aan de bal. Het leek echt helemaal nergens op. Het deed pijn aan je ogen en was gewoon lachwekkend."

Het Algemeen Dagblad meldde vorige week maandag dat Julian Ward de nieuwe directeur voetbalzaken van Ajax moet worden. De Amsterdammers zouden inmiddels aanbeland zijn bij de contractonderhandelingen. Driessen zou echter als hij Ward was 'heel hard wegrennen'. "De bezem moet door de selectie. Dat gaat weer een hele hoop geld kosten, dat zit er dik in. Je zal je verlies moeten nemen op sommige spelers. Bij Bassey moet je hopen dat een Engelse club zoveel televisiegeld binnenkrijgt dat ze met oogkleppen de transfermarkt opgaan en net zo dom zijn als Ajax door 23 miljoen voor hem te betalen."

Heitinga over Bassey
John Heitinga kon na afloop van de kraker tegen Feyenoord het zwakke optreden in balbezit van Calvin Bassey niet ontkennen. De trainer van Ajax legde de nadruk op de verdedigende kwaliteiten van de mandekker en vindt dat zijn elftal Bassey moet helpen als het gaat om zijn spel in balbezit. "We moeten ervoor zorgen dat we hem helpen aan de bal", zei Heitinga. "Hij speelt bij ons ook om zijn verdedigende kwaliteiten. Calvin is kritisch. Het mooie is dat hij door blijft gaan. Hij gaat geen verstoppertje spelen. Sommige spelers willen dan de bal helemaal niet meer hebben. Het is een ontwikkelpunt, dat weten we."

Eredivisie
Ajax
2 - 3
Feyenoord

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
184
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
12
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
7
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties