Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bassey was mijn lastigste tegenstander en ik vind dat zeker niet als enige'

Laatste update:

"Hij wordt in Nederland vaak belachelijk gemaakt, maar ik vind Bassey als verdediger echt heel taai", begint Van Hooijdonk zijn betoog. "Ik weet dat ik zeker niet de enige Eredivisie-spits ben die dat vindt. Hij is snel, sterk en hij staat goed, dat vond ik echt een lastige wedstrijd", aldus Van Hooijdonk over de centrale verdediger annex linksachter van Ajax. Toch wist de spits te scoren in het met 2-4 verloren duel tegen de Amsterdammers, waarin zowel hij als Bassey aan de aftrap stonden.

Bassey werd afgelopen zomer door Ajax voor meer dan 25 miljoen overgenomen van Rangers FC en tekende een contract tot medio 2027 in de hoofdstad. In Amsterdam wist de in Italië geboren verdediger vooralsnog niet te imponeren. Zo werd hij door Alfred Schreuder uit het centrum van de verdediging gehaald en op linksachter gezet. Vervolgens raakte hij onder interim-trainer John Heitinga zijn basisplaats definitief kwijt.

Toch houdt Ajax vertrouwen in de topaankoop. Volgens Telegraaf-journalist Mike Verweij wees Ajax in de winterse transferperiode een bod van 23 miljoen af op de multi-inzetbare verdediger. Het bod kwam uit de Engelse Premier League, maar welke club bereid was om Bassey over te nemen van de Amsterdammers, is niet bekend. Deze zomer is Ajax wellicht wel bereid om de linksbenige centrale verdediger van de hand te doen. Er is echter nog geen sprake van concrete interesse.

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
15
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
11
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties