Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Batshuayi maakt opnieuw indruk: 'Daar denk ik absoluut niet aan'

Laatste update:

"Ik voel me heel erg goed op dit moment", vertelde Batshuayi na afloop. "Het was een heel erg belangrijke zege voor het team. We proberen elke wedstrijd te winnen en onze goede reeks te continueren." André Schürrle opende de score, maar daarna sloeg Josip Ilicic tweemaal toe. Batshuayi zorgde er in de 64e en 91e minuut voor dat het team van Peter Stöger alsnog als winnaar van het veld stapte.

"Of ik aan mijn toekomst denk? Nee, absoluut niet. Het is voor mij belangrijk om in elke wedstrijd van Borussia goed te presteren. Maar niet om mezelf bij Chelsea of andere clubs in de kijker te spelen. Absoluut niet." Batshuayi voelt zich heel erg op zijn gemak in Dortmund. "Ik ben hier door iedereen met open armen ontvangen. De technische staf en de selectie hebben het heel makkelijk voor mij gemaakt en ik heb een goede vertaler om me heen."

Stöger verborg zijn enthousiasme over Batshuayi allerminst. "Hij is een echte spits, altijd op zoek naar doelpunten. Maar we wisten van tevoren al dat hij altijd een goed gemiddelde haalt", vertelde de coach van Borussia. "Het was slim van ons om Michy naar Dortmund te halen. We wisten dat hij doelpunten zou maken als hij de kans zou krijgen. De vraag was alleen of hij in het team zou passen. Dat ziet er goed uit. Hij past in het team, hij heeft zich heel erg snel aangepast."

-
Denk jij dat Michy Batshuayi ooit basisspeler van Chelsea zal worden?

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
0
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
6
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties