Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Batshuayi toont opnieuw zijn waarde, Liverpool en Everton halen uit

Laatste update:

Chelsea - Bristol Rovers 3-2
In zijn eerste wedstrijd als basiskracht van the Blues liet Batshuayi zich meteen gelden. In de 29e minuut opende de aanvaller de score, na een van richting veranderde voorzet van Nemanja Matic. Het was het signaal voor nog drie doelpunten vóór rust. Twee minuten later maakte Victor Moses zijn eerste goal voor Chelsea sinds 2013; 2-0. Een rake kopbal van Peter Hartley achter Asmir Begovic betekende de aansluitingstreffer, al tekende Batshuayi op aangeven van Ruben Loftus-Cheek al snel voor de 3-1.

Bristol Rovers verkleinde na de onderbreking opnieuw de nadelige marge. Pedro maakte een overtreding op Stuart Sinclair, waarna de bal op de stip ging. Ellis Harrison faalde niet vanaf elf meter: 3-2. De bezoekers probeerden nog een derde treffer te forceren, maar het team van Antonio Conte speelde de krachtmeting professioneel uit.

Burton Albion - Liverpool 0-5
Georginio Wijnaldum begon op de bank en zag Liverpool op bezoek bij Burton Albion domineren. The Reds kwamen na een klein kwartier spelen op voorsprong, toen Divock Origi een lage voorzet van Sadio Mané achter het standbeen binnen tikte, en niet veel later kopte Roberto Firmino op aangeven van Nathaniel Clyne de 0-2 binnen. Liverpool bleef ook hierna de aanval zoeken en hoopte er nog een paar doelpunten bij te kunnen prikken, wat in de tweede helft ook lukte. Tom Naylor maakte een eigen goal en Daniel Sturridge maakte er nog twee. Smet op de zege van Liverpool was dat Emre Can en Origi geblesseerd uitvielen; Wijnaldum deed nog een halfuurtje mee.

Everton - Yeovil Town 4-0
Na een kwartier spelen kwam de ploeg van Koeman bijna op voorsprong. Een inzet van Romelu Lukaku op aangeven van Ross Barkley werd van de lijn gehaald. Dertien minuten later was het alsnog raak. Na goed voorbereidend werk van James McCarthy en Lukaku was Aaron Lennon het eindstation: 1-0. In de tweede helft trok Everton het duel naar zich toe. Het was Barkley die in de 69e minuut de doelman met een verre vrije trap verrastte, waarna Arouna Koné in de laatste zeven minuten nog tweemaal scoorde.

-
Wie heeft de beste selectie?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties