Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayer en CSKA wachten in spanning duel tussen Monaco en Tottenham af

Laatste update:

Bayer ging weliswaar met een minimale voorsprong de rust in, maar CSKA liet in de eerste 45 minuten drie goede kansen onbenut. Zowel in de vierde als in de elfde minuut stond Aleksandr Golovin oog in oog met Bernd Leno. De middenvelder kreeg het leer echter niet achter de doelman. In de zestiende minuut sloeg Bayer toe. Kevin Volland ontving de bal van Kevin Kampl en werkte het leer vanaf een meter of zeven binnen.

Een hard gelag voor CSKA, dat met Igor Akinfeev op doel al 42 (!) Champions League-duels op rij minimaal één tegendoelpunt om de oren kreeg. De Russen probeerden nog voor rust een gelijkmaker te forceren, maar zonder resultaat. Een mogelijkheid voor Alan Dzagoev was het enige gevaar voor het doel van Leno. De spelmaker nam een pass van Mario Fernandes aan en schoot net over.

In de tweede helft ging het duel op en neer, met een CSKA dat nadrukkelijk jacht maakte op een doelpunt. Het scorebord kwam in de 68e minuut bijna in beweging: Golovin werkte de bal van dichtbij door de benen van Leno, die het leer nog echter voor de doellijn wist te pareren. Acht minuten later nivelleerde CSKA alsnog de tussenstand. Benjamin Heinrichs maakte in het strafschopgebied een overtreding op Mario Fernandes en Bibras Natkho schoot de bal tegen de touwen, ondanks een inspanning van Leno.

CSKA kwam luttele minuten later goed weg: Volland liet zich door drie verdedigers niet van de bal afzetten en trof uiteindelijk het aluminium op zijn weg. Het team van Leonid Slutski liet zich echter ook niet onbetuigd: de druk op de defensie van Bayer werd verhoogd, maar de Duitsers slaagden er met hangen en wurgen in om met een gelijkspel van het veld te stappen. CSKA, dat niet meer bij de eerste twee kan eindigen, hoopt op een nederlaag van Tottenham in Monaco, met oog op een toegangsbewijs voor de Europa League.

CSKA Moskou-keeper Igor Akinfeev hield vanavond voor de 42e keer op rij (!) niet zijn doel schoon in de Champions League. Zijn laatste clean sheet in de CL dateert van november 2006, tegen Arsenal. #ucl

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-
Denk jij dat Bayer Leverkusen in de Champions League overwintert?

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
1
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
33
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
27
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties