Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayer haalt verdediger uit Spanje en laat Alderweireld met vraagtekens zitten

Laatste update:

Bayer maakt op de website van de club bekend dat zij Emir Spahic heeft overgenomen van Sevilla. De 32-jarige Bosniër heeft een tweejarig contract getekend bij de huidige nummer drie van de Bundesliga en zal op 4 juli gaan beginnen bij zijn nieuwe club. Bayer en Sevilla maken niet bekend wat er is betaald voor Spahic.

De 64-voudig international stond sinds de zomer van 2011 onder contract bij Sevilla en speelde 44 competitiewedstrijden voor de club, voordat hij zich in februari liet verhuren aan Anzhi Makhachkala. Guus Hiddink stelde Spahic in zeven competitieduels op, maar Anzhi maakte geen gebruik van de optie tot koop. De verdediger zou zodoende terugkeren naar Sevilla, maar vervolgt zijn loopbaan in Duitsland. Bayer komt volgend seizoen ook uit in de Champions League.

Denk je dat Bayer Leverkusen nog werk zal maken van de komst van Toby Alderweireld?

Meer nieuws

Braziliaans toptalent vertrekt voor 30 miljoen euro naar de Premier League
0
Bayern wil Leverkusen beroven van sterkhouder en bereikt persoonlijk akkoord
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Toptalent bereikt geen akkoord met Ajax en staat voor transfer naar PSV'
22
Manchester United en Ten Hag laten droom van Alejandro Garnacho uiteenspatten
5
'Erik ten Hag moet vrezen voor vertrek van Manchester United-captain Fernandes'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties